DirectConnect

Tuki

Jakovaihtoehdot

Kumpikin tietokone valitsee, mitä toinen voi nähdä. Valitse ruutu toisen tietokoneen ikkunassa, niin se tulee voimaan heti.

Toisen tietokoneen ikkuna: Jaa asemat, Jaa kansio ja Vain vastaanotto sekä kytkimet Vain luku ja Muista tämä tietokone (Mac)
Toisen tietokoneen ikkuna: Jaa asemat, Jaa kansio ja Vain vastaanotto sekä kytkimet Vain luku ja Muista tämä tietokone (Windows)
Toisen tietokoneen ikkuna: Jaa asemat, Jaa kansio ja Vain vastaanotto sekä kytkimet Vain luku ja Muista tämä tietokone (Linux)

Jaa asemat

Toinen tietokone näkee järjestelmäasemasi:

  • Mac: käynnistyslevysi Finderin näyttämällä nimellä (yleensä ”Macintosh HD”), mukaan lukien käyttäjäkansiosi ja Ohjelmat. Ulkoiset asemat eivät sisälly.
  • Windows: C:-asema.
  • Linux: asema, jolla järjestelmäsi on, nimettynä jakelusi mukaan. Jos kotikansiosi on erillisessä tiedostojärjestelmässä, kuten Fedorassa, DirectConnect jakaa sen sijaan kotikansiosi.

Ruutu näyttää sen aseman nimen, joka näkyy toisessa tietokoneessa.

Jaa kansio

Toinen tietokone näkee yhden kansion eikä mitään muuta. Valitse Jaa kansio, valitse kansio ja valitse Jaa. Valitaksesi myöhemmin toisen kansion valitse ruutujen alta Muuta….

Vain vastaanotto

Toinen tietokone voi lähettää sinulle tiedostoja mutta ei nähdä yhtään omaasi. Sen tiedostot menevät Lataukset-kansioosi. Tallentaaksesi ne muualle valitse Muuta… kohdan Tallenna vastaanotetut tiedostot kohteeseen vierestä.

Et hyväksy jokaista siirtoa erikseen. DirectConnect tarkistaa, että tilaa on riittävästi, ja tarkistaa sitten jokaisen tiedoston sen saavuttua. Tiedostot näkyvät vasta, kun ne ovat ehjiä, eikä mitään kansiossa korvata. Katso Tiedostojen lähettäminen.

Vain luku

Ota käyttöön Vain luku, niin toinen tietokone voi avata ja kopioida tiedostojasi mutta ei muuttaa, lisätä tai poistaa niitä. Se koskee vaihtoehtoja Jaa asemat ja Jaa kansio. Sillä ei ole vaikutusta Vain vastaanotto -vaihtoehtoon, joka ei koskaan näytä tiedostojasi.

Muista tämä tietokone

Ota käyttöön Muista tämä tietokone, niin kun seuraavan kerran kytket kaapelin, DirectConnect jakaa samalla tavalla kysymättä. Poista se käytöstä, niin se kysyy uudelleen.

Jakamisen muuttaminen tai lopettaminen

Valitse toinen ruutu milloin tahansa, niin muutos tulee voimaan heti. Lopettaaksesi jakamisen valitse valittuna oleva ruutu.

Valintasi vaikuttaa vain siihen, mitä toinen tietokone näkee sinun tiedostoistasi. Jos se jakaa sinulle, sen tiedostot pysyvät auki tietokoneessasi valitsitpa mitä tahansa.