Delingsindstillinger
Hver computer vælger, hvad den anden kan se. Vælg en flise i den anden computers vindue, så gælder det med det samme.



Del drev
Den anden computer ser dit systemdrev:
- Mac: din startdisk, som Finder viser den (som regel “Macintosh HD”), inklusive din brugermappe og Programmer. Eksterne drev er ikke med.
- Windows: drevet C:.
- Linux: det drev, dit system ligger på, opkaldt efter din distribution. Hvis din hjemmemappe ligger på et separat filsystem, som på Fedora, deler DirectConnect din hjemmemappe i stedet.
Flisen angiver navnet på det drev, der vises på den anden computer.
Del en mappe
Den anden computer ser én mappe og intet andet. Vælg Del en mappe, vælg mappen, og klik på Del. For at vælge en anden mappe senere klikker du på Skift… under fliserne.
Kun modtag
Den anden computer kan sende dig filer, men ikke se nogen af dine. Dens filer havner i din mappe Overførsler. For at gemme dem et andet sted klikker du på Skift… ved siden af Gem modtagne filer i.
Du godkender ikke hver overførsel. DirectConnect tjekker, at der er nok plads, og tjekker derefter hver fil, når den er ankommet. Filer vises først, når de er komplette, og intet i mappen overskrives. Se Send filer.
Skrivebeskyttet
Slå Skrivebeskyttet til, så kan den anden computer åbne og kopiere dine filer, men ikke ændre, tilføje eller slette dem. Det gælder for Del drev og Del en mappe. Det har ingen virkning på Kun modtag, som aldrig viser dine filer.
Husk denne computer
Slå Husk denne computer til, så deler DirectConnect på samme måde næste gang, du sætter kablet i, uden at spørge. Slå det fra, så spørger den igen.
Skift eller stop deling
Vælg en anden flise når som helst, så gælder ændringen med det samme. For at stoppe delingen klikker du på den valgte flise.
Dit valg påvirker kun, hvad den anden computer ser af dit. Hvis den deler med dig, forbliver dens filer åbne på din computer, uanset hvad du vælger.