Licenser
$49, paid once. One licence covers both connected computers, in both directions.
Én licens, to computere
En licens er aktiv på én computer ad gangen. Alle computere, du forbinder den til, kører DirectConnect gratis med alle funktioner i begge retninger. Begge bruger den samme app; der er ingen separat gratis version.
Pris
Du betaler én gang i din egen valuta. Hvert land har en fast pris, og denne side viser din. Den er 49 USD i USA og lavere i nogle lande. Betalingen viser den samme pris, før du betaler.
Prøveperiode
Prøveperioden starter ved din første vellykkede forbindelse, ikke ved installationen, så den bliver ikke brugt op, mens du finder det rigtige kabel. Du får alle funktioner i 14 dage uden betalingskort eller konto. Når den slutter, virker computeren stadig med alle computere med licens.
Flyt en licens
Med begge computere forbundet vælger du Flyt licens… i menuen ⋯, så bliver den anden computer den med licens, uden at du skal skrive din kode igen. For en computer, der ikke er forbundet, vælger du først Fjern licens fra denne computer… på den gamle og indtaster derefter din kode på den nye. Flyt en licens til en anden computer har trinene.
Hvis du mister computeren med din licens, så indtast din kode på den nye computer, og klik på Brug den her i stedet. Den gamle computer stopper med at bruge den inden for 7 dage, hvis den er online, eller 30 dage, hvis den er offline. Du kan gøre det 3 gange på 90 dage; kontakt os derefter.
Internet
Dine filer har aldrig brug for internet: de går direkte gennem kablet. Det kræver internet én gang at indtaste en licenskode, og computeren med licens fornyer sin licens, når den er online. Den virker offline i op til 30 dage ad gangen.
Teams
Vælg, hvor mange licenser du vil have, ved betalingen, op til 100 pr. ordre, alle til samme pris. Du får én nøgle pr. licens, alle sendt til samme e-mailadresse. Hver nøgle aktiverer én computer ad gangen.
Opdateringer
Opdateringer til den version, du køber, er inkluderet. Fremtidige hovedversioner kan være valgfrie betalte opgraderinger; din version bliver ved med at virke, hvis du ikke opgraderer.